Om os

OM OS:

HARTVIGSEN tæppe- og møbelrensning er et team opstartet ultimo 2019, men med mere 20 års erfaring i branchen – vi er placeret i Herning og arbejder hovedsaget i midtjylland, på nuværende typisk i en radius af 50 kvm fra Herning – dette med blik på fremtiden, hvor nye fysiske afdelinger skal åbnes, så vi altid kan være tæt på vore kunder – så disse serviceres bedst muligt.

Vi lever i en tid, hvor vi som samfund skal tænke på vore resourcer – vedligeholdes / renses erhvervstæpper, kontorstole, mødestole med videre med jævne mellemrum holdes dette rent og pænt, samt bevares meget længere da snavs slider på tæppe- og tekstilfibre – dette er tillige god økonomi for den enkelt kunde.

Miljørigtige rensemidler, kort vej til vore kunder, længere holdbarhed for vore kunders tæpper og møbler – alt dette er gjort med omtanke for miljøet og vores eftertid.

HARTVIGSEN tæppe- og møbelrensning vil leverre fra øverste hylde – højeste kvalitets- og serviceniveau – rensemidler efter opgaven, imprægnering efter opgaven – nyeste rensemaskiner og andet udstyr, stærkt engagerede medarbejdere.

Vi arbejder på altid at være helt fremme vedrørende det nyeste i vores branche – vi vil dygtiggøre os hver dag.

HØJ KVALITET – HØJT SERVICENIVEAU – SKARPE PRISER.

Kontakt os for mere information

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig med din opgave? Du er altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak. Vi kan samtidigt give dig et uforpligtende tilbud.