HARTVIGSEN tæppe- og møbelrensning er et team opstartet ultimo 2019, men med mere 20 års erfaring i branchen – vi er placeret i Herning og arbejder hovedsaget i midtjylland og vestjylland, på nuværende typisk i en radius af 50 kvm fra Herning – dette med blik på fremtiden, hvor nye fysiske afdelinger skal åbnes, så vi altid kan være tæt på vore kunder – så disse serviceres bedst muligt.

Vi lever i en tid, hvor vi som samfund skal tænke på vore resourcer – vedligeholdes / renses erhvervstæpper, kontorstole, mødestole med videre med jævne mellemrum holdes dette rent og pænt, samt bevares meget længere da snavs slider på tæppe- og tekstilfibre – dette er tillige god økonomi for den enkelt kunde.

Miljørigtige rensemidler, kort afstand til vore kunder, længere holdbarhed for vore kunders tæpper og møbler – alt dette er gjort med omtanke for miljøet og vores eftertid.

HARTVIGSEN tæppe- og møbelrensning vil leverre fra øverste hylde – højeste kvalitets- og serviceniveau – rensemidler efter opgaven, imprægnering efter opgaven – nyeste rensemaskiner og andet udstyr, stærkt engagerede medarbejdere.

Vi arbejder på altid at være helt fremme vedrørende det nyeste i vores branche – vi vil dygtiggøre os hver dag.

HØJ KVALITET – HØJT SERVICENIVEAU – SKARPE PRISER.